Αρχική Βουλή Η επαναλειτουργία των πολιτιστικών συλλόγων

Η επαναλειτουργία των πολιτιστικών συλλόγων

0
Η επαναλειτουργία των πολιτιστικών συλλόγων

Ερώτηση προς τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνι Γεωργιάδη κατέθεσε η Βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας Χριστίνα Αλεξοπούλου, με αφορμή την αγωνία που εκφράζουν οι συμπολίτες μας για την επανεκκίνηση των δραστηριοτήτων των πολιτιστικών συλλόγων.

Η Βουλευτής ζητά από τον κ. Υπουργό να εξετάσει, την έναρξη των δραστηριοτήτων των συλλόγων με τα ανάλογα μέτρα προστασίας και υγειονομικά πρωτόκολλα, όπως ισχύουν και στο χώρο της εστίασης – ψυχαγωγίας αλλά και των γυμναστηρίων, με τη συμμετοχή εμβολιασμένων στους χώρους διεξαγωγής των δραστηριοτήτων και την επιλογή των rapid test. Η συντονισμένη και συνεχής προσπάθεια της προάσπισης της Δημόσιας Υγείας μπορεί να συμπεριλάβει και την επαναλειτουργία των πολιτιστικών συλλόγων, στην επανεκκίνηση του πολιτισμού κάτω από τις αναγκαίες προϋποθέσεις.

Η κα Αλεξοπούλου τονίζει πως οι πολιτιστικοί σύλλογοι  αποτελούν ένα ζωντανό κύτταρο της ζωής κάθε τόπου και μέσα από την ατομική και συλλογική έκφραση, συμβάλλουν στην διάδοση και διάσωση της πολιτιστικής και πολιτισμικής μας κληρονομιάς, αλλά και στην διατήρηση της καλής ψυχολογίας όλων των εμπλεκομένων.

Το πλήρες κείμενο της ερώτησης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ