Αρχική Νεα Δημοκρατία Γραφείο Τύπου Χριστίνα Αλεξοπούλου: Περηφάνια και χαρά για τους Αχαιούς μαθητές

Χριστίνα Αλεξοπούλου: Περηφάνια και χαρά για τους Αχαιούς μαθητές

0
Χριστίνα Αλεξοπούλου: Περηφάνια και χαρά για τους Αχαιούς μαθητές

Με αφορμή την ανακοίνωση των βαθμολογιών στις πανελλήνιες εξετάσεις, η Αχαιή Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χριστίνα Αλεξοπούλου, έκανε την εξής δήλωση:

«Τα παιδιά της Αχαΐας μάς έδωσαν ιδιαίτερη χαρά και μας έκαναν για άλλη μια φορά υπερήφανους, με τη συμμετοχή και τις επιτυχίες τους στις Πανελλήνιες Εξετάσεις.

Μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί, ξεπερνώντας κάθε δυσκολία, απέδειξαν ξανά πως η Αχαΐα μπορεί να επενδύει με αξιώσεις στη νέα γενιά και να αναδεικνύεται πρωταγωνίστρια στις επάλξεις της εκπαίδευσης.

Ανεξαρτήτως αποτελέσματος, αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους όσοι έδωσαν αυτόν τον ωραίο αγώνα της νιότης, για τη δική τους πρόοδο, αλλά και για την παιδεία και το μέλλον του τόπου μας. Οι φετινές Πανελλήνιες ήταν μία μόνο από τις πολλές και καλές ευκαιρίες που θα έχουν στη ζωή τους.

Το μήνυμα που θα ήθελα να στείλω σε όλα τα παιδιά, είναι ότι είμαστε μαζί σε αυτή τη διαδρομή, για να ενισχύουμε την προσπάθειά σας. Ως πολιτική ηγεσία, έχουμε την ευθύνη να κρατάμε τους δρόμους σας ανοιχτούς, εντός και εκτός εκπαίδευσης, ώστε όλοι να μπορούν να διεκδικήσουν το μέλλον που τους αξίζει.

Να θυμάστε ότι η σκληρή και μεθοδική δουλειά, πάντα ανταμείβεται. Καλή δύναμη σε όλους!», κατέληξε η κυρία Αλεξοπούλου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ