Αρχική Νεα Δημοκρατία Γραφείο Τύπου Χριστίνα Αλεξοπούλου: Επιπλέον 150.000 ευρώ από την Κυβέρνηση στην Πάτρα για τις ζημιές στο παραλιακό μέτωπο

Χριστίνα Αλεξοπούλου: Επιπλέον 150.000 ευρώ από την Κυβέρνηση στην Πάτρα για τις ζημιές στο παραλιακό μέτωπο

0
Χριστίνα Αλεξοπούλου: Επιπλέον 150.000 ευρώ από την Κυβέρνηση στην Πάτρα για τις ζημιές στο παραλιακό μέτωπο

Με νέα παρέμβαση του Υφυπουργού στον Πρωθυπουργό για θέματα Κρατικής Αρωγής και Αποκατάστασης από Φυσικές Καταστροφές κου Χρήστου Τριαντόπουλου, το Υπουργείο Εσωτερικών χρηματοδοτεί με επιπλέον 150.000 ευρώ το Δήμο Πατρέων για την εκτέλεση έργων αποκατάστασης του παραλιακού μετώπου από τις ζημιές των περασμένων κακοκαιριών. Με την ίδια απόφαση διατίθενται και 150.000 ευρώ στο Δήμο Καλαβρύτων.

Η απόφαση που υπογράφηκε χθες από τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών  κ. Στέλιο Πέτσα, έρχεται να προσθέσει αυτό το ποσό στα ήδη εγκεκριμένα από 3/1/2022 250.000 ευρώ για τον ίδιο σκοπό, τα οποία ουδέποτε απορρόφησε ο Δήμος Πατρέων.

Η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη αποδεικνύει στην πράξη ότι νικά τον χρόνο και τη γραφειοκρατία και στέκεται άμεσα δίπλα στους πολίτες της Πάτρας και της Αχαΐας. Ας ελπίσουμε ότι η δημοτική αρχή θα εγκαταλείψει κάθε σκέψη κομματικής σκοπιμότητας και θα αξιοποιήσει το συνολικό ποσό των 400.000 ευρώ που διέθεσε η Κυβέρνηση προς όφελος της πόλης.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ

ΨΜ9Β46ΜΤΛ6-Ν1Β ΑΠΟΦΑΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ