Αρχική Νεα Δημοκρατία Γραφείο Τύπου Χριστίνα Αλεξοπούλου: Μαζί με την ΟΝΝΕΔ και τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ για την τελική νίκη.

Χριστίνα Αλεξοπούλου: Μαζί με την ΟΝΝΕΔ και τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ για την τελική νίκη.

0
Χριστίνα Αλεξοπούλου: Μαζί με την ΟΝΝΕΔ και τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ για την τελική νίκη.

Η βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας Χριστίνα Αλεξοπούλου συναντήθηκε με μέλη της ΟΝΝΕΔ Αχαΐας και της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πάτρας, στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας για τις εθνικές εκλογές τής 25ης Ιουνίου.

Στη συνάντηση, η κυρία Αλεξοπούλου ευχαρίστησε τη νέα γενιά που πρωταγωνίστησε για άλλη μια φορά στον αγώνα, μεταφέροντας παντού τις θέσεις και το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας, και ζήτησε από τους νεολαίους της παράταξης να παραμείνουν στην πρώτη γραμμή, ως την τελική νίκη στις 25 Ιουνίου, τονίζοντας μεταξύ άλλων:

«Εμείς που είμαστε γέννημα-θρέμμα της παράταξης από τα μαθητικά και τα φοιτητικά μας χρόνια, ξέρουμε να δίνουμε μάχες και να τις κερδίζουμε. Στις 21 Μαΐου δώσαμε, όλοι μαζί, ισχυρή ψήφο εμπιστοσύνης στον Κυριάκο Μητσοτάκη και στη Νέα Δημοκρατία. Εσείς ειδικά, αποδείξατε και πάλι ότι η παράταξή μας είναι πρώτη και στους νέους.

Συνεχίζουμε δυνατά τον αγώνα, ώστε στις 25 Ιουνίου η πατρίδα μας να αποκτήσει και πάλι ισχυρή κυβέρνηση, με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, για το καλύτερο μέλλον που αξίζουμε εμείς και τα παιδιά μας. Είμαι στη διάθεσή σας για ό,τι χρειαστείτε και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε από κοινού, για τον ωραίο αυτό σκοπό», κατέληξε η κυρία Αλεξοπούλου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ