Αρχική Δράση Επίσκεψη της Χριστίνας Αλεξοπούλου στο ΕΚΑΒ – Συνάντηση με τη Διοίκηση και το προσωπικό

Επίσκεψη της Χριστίνας Αλεξοπούλου στο ΕΚΑΒ – Συνάντηση με τη Διοίκηση και το προσωπικό

0
Επίσκεψη της Χριστίνας Αλεξοπούλου στο ΕΚΑΒ – Συνάντηση με τη Διοίκηση και το προσωπικό

Τα γραφεία του ΕΚΑΒ της 3ης Περιφέρειας στο Ρίο επισκέφθηκε την Τετάρτη 17 Νοεμβρίου η Βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας, κα Χριστίνα Αλεξοπούλου, όπου και συναντήθηκε με τη Διοίκηση και τους εργαζομένους.

Η Αχαιή Βουλευτής εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της στους διασώστες και τα πληρώματα για το δύσκολο και απαιτητικό έργο τους, κυρίως κατά τους τελευταίους μήνες της πανδημίας, περίοδο για την οποία όπως είπε χαρακτηριστικά: «Έβαλαν και βάζουν κυριολεκτικά πλάτη». Παράλληλα, εξήρε το έργο των διασωστών μοτοσυκλετιστών, μέσω του οποίου σώζονται ζωές στην πόλη και την ευρύτερη περιοχή της Αχαΐας.

Εν συνεχεία, η κα Αλεξοπούλου ξεναγήθηκε από τη Διευθύντρια του ΕΚΑΒ γιατρό, κα Γκέλυ Κανελλοπούλου, στο Κέντρο Επιχειρήσεων και ενημερώθηκε για τη λειτουργία του στη διαχείριση των περιστατικών που καλείται να επέμβει καθημερινά.

Η Βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας άκουσε επίσης τον υπεύθυνο γραφείου κινήσεως του ΕΚΑΒ 3ης Περιφέρειας, κ. Αλέξη Κουτσούκο, να την ενημερώνει για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το προσωπικό στην Πάτρα και τη Δυτική Ελλάδα και συμφώνησαν για στενότερη συνεργασία με τους εργαζόμενους, με σκοπό την προώθηση των ζητημάτων αυτών σε κυβερνητικό επίπεδο.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ