Η Βουλευτής Αχαΐας κα Χριστίνα Αλεξοπούλου εκπροσώπησε την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας στις εργασίες της Βουλής των Εφήβων.

Φέτος 274 έφηβοι βουλευτές από τα Λύκεια της Ελλάδας καθώς και τα ελληνικά σχολεία του εξωτερικού έλαβαν μέρος στην ΚΣΤ’ Σύνοδο που πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά από τις 13 έως τις 15 Ιουλίου.

Η κα Αλεξοπούλου είχε την ευκαιρία να απευθυνθεί προς τους έφηβους βουλευτές και να τους συγχαρεί για την επιτυχία τους καθώς και να τους περιγράψει το βουλευτικό λειτούργημα. Ανέφερε επίσης τα έργα και τις δράσεις που έχει υλοποιήσει η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη για τους νέους της Ελλάδας και το μέλλον τους. Οι έφηβοι βουλευτές, αφού την ευχαρίστησαν για την τόσο αναλυτική παρουσίαση του έργου ενός μέλους του εθνικού κοινοβουλίου, θέλησαν να της απευθύνουν ερωτήσεις σχετικά με την κοινοβουλευτική δημοκρατία και τις σύγχρονες παγκόσμιες προκλήσεις.

Η Βουλευτής Αχαΐας μετά την ολοκλήρωση της Συνόδου της Βουλής των Εφήβων δήλωσε ότι είναι ιδιαίτερα ευτυχής που συνομίλησε με τους νέους της πατρίδας μας, παιδιά που αγωνιούν για το αύριο των συνομηλίκων τους και της χώρας. Είναι σίγουρα ανανεωτική, συνέχισε,  η επαφή με την ελληνική νεολαία. Μέσα από την παρουσία μου στη Βουλή των Εφήβων είχα την ευκαιρία να συνομιλήσω με νέους ομογενείς όπου διαπίστωσα για ακόμη μία φορά την μεγάλη αγάπη που τρέφουν για την πατρίδα. Φεύγω από τη συνάντησή μας με τους έφηβους βουλευτές, πιο χαρούμενη και έχοντας την ελπίδα ότι η επόμενη μέρα για την Ελλάδα θα είναι ακόμα πιο φωτεινή, γιατί οι νέοι μας επιθυμούν την πρόοδο και την ευημερία της πατρίδας.