Αρχική Νεα Δημοκρατία Γραφείο Τύπου Συνάντηση Αλεξοπούλου- Βρούτση: Ικανοποίηση για την «πράσινη» αναβάθμιση πέντε γηπέδων της Αχαΐας

Συνάντηση Αλεξοπούλου- Βρούτση: Ικανοποίηση για την «πράσινη» αναβάθμιση πέντε γηπέδων της Αχαΐας

0
Συνάντηση Αλεξοπούλου- Βρούτση: Ικανοποίηση για την «πράσινη» αναβάθμιση πέντε γηπέδων της Αχαΐας

Την ικανοποίησή της εξέφρασε η Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών και βουλευτής Αχαΐας, Χριστίνα Αλεξοπούλου για την ενεργειακή αναβάθμιση, μέσω της εγκατάστασης φωτοβολταϊκών σταθμών, πέντε γηπέδων της Αχαΐας, κατά τη διάρκεια συνάντησής της με τον αναπληρωτή Υπουργού Αθλητισμού, Ιωάννη Βρούτση.

Πρόκειται για ένα έργο που βελτιώνει τις υφιστάμενες υποδομές, καθώς πλέον τα συγκεκριμένα γήπεδα γίνονται ενεργειακά αυτόνομα. Παράλληλα, μειώνεται το κόστος συντήρησης και χρήσης από τα Σωματεία που χρησιμοποιούν καθημερινά τις εγκαταστάσεις ενώ οι υποδομές γίνονται πλέον «πράσινες».

Η κυρία Αλεξοπούλου ευχαρίστησε τον κ. Βρούτση για την πολύ σημαντική παρέμβαση, επισημαίνοντας ότι από τα 32 γήπεδα που επιλέχθηκαν σε όλη τη χώρα, τα πέντε βρίσκονται στην Αχαΐα. Αυτό , εξάλλου, καταδεικνύει την πρόθεση της κυβέρνησης να στηρίξει τόσο τα τοπικά Σωματεία – μιας και ουσιαστικά αποτελεί μια έμμεση χρηματοδότηση-, όσο και τους αθλητές, δημιουργώντας υποδομές υψηλών προδιαγραφών.

Να σημειωθεί ότι η προμήθεια και εγκατάσταση των φωτοβολταϊκών σταθμών αφορά τα εξής γήπεδα:

– Γήπεδο «Ανδρέας Κάνιστρας»

– Γήπεδο «Προσφυγικών»

– Κλειστό Γήπεδο Παναχαϊκής

– Αθλητικό Κέντρο «Φώτης Αραβαντινός»

– Ενωσιακό Γήπεδο Αγυιάς

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ