Στη Βουλή οι προτάσεις του ΣΚΕΑΝΑ για την ανάκαμψη του κλάδου Εστίασης

Στη Βουλή προώθησε μέσω Αναφοράς, η Βουλευτής Χριστίνα Αλεξοπούλου, την επιστολή του Συλλόγου Καταστηματαρχών Εστίασης και Αναψυχής Ν. Αχαΐας (ΣΚΕΑΝΑ), με την οποία προτείνονται στοχευμένα μέτρα στήριξης των επιχειρήσεων του κλάδου, για την επόμενη ημέρα.

Η κατάσταση που αντιμετωπίζει ο κλάδος, είχε αναλυθεί πλήρως σε σχετική τηλεδιάσκεψη του ΣΚΕΑΝΑ με τη Βουλευτή. Στο πλαίσιο αυτής, είχε εκφραστεί η ανησυχία των μελών για την επαναφορά στην κανονικότητα, ενώ παρουσιάστηκαν οι βασικές προτάσεις-πυλώνες του Συλλόγου, για την ομαλή μετάβαση στη μετά του κορωνοϊού εποχή. Η Βουλευτής, κάνοντας πράξη τη διαχρονική στήριξή της στους επιχειρηματίες του κλάδου, προώθησε θεσμικά τις προτάσεις στους εμπλεκόμενους Υπουργούς, συμβάλλοντας στην κοινή προσπάθεια για την υιοθέτησή τους.

Η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη ακούει και αξιολογεί κάθε πρόταση με σοβαρότητα και ευθύνη. Η επανεκκίνηση της οικονομίας αποτελεί βασική προτεραιότητα της κυβερνητικής πολιτικής. Κάθε συνεισφορά προς αυτή την κατεύθυνση, πάντα θα γίνεται ενθουσιωδώς αποδεκτή.

https://dete.gr/