Αρχική Δράση Επικαιρότητα Σχετικά με τις αποφάσεις που αφορούν στα Πειραματικά και Πρότυπα Σχολεία της Πάτρας

Σχετικά με τις αποφάσεις που αφορούν στα Πειραματικά και Πρότυπα Σχολεία της Πάτρας

0
Σχετικά με τις αποφάσεις που αφορούν στα Πειραματικά και Πρότυπα Σχολεία της Πάτρας

Με σημερινή ανακοίνωση, το Υπουργείο Παιδείας δηλώνει πως προχωρά σε βελτιώσεις, στο υπό διαβούλευση Σχέδιο Νόμου για την παιδεία. Στο πλαίσιο αυτό, αποφασίστηκε ότι τα Πειραματικά και τα Πρότυπα Σχολεία της Πάτρας θα διατηρήσουν το ισχύον καθεστώς λειτουργίας τους, τερματίζοντας έτσι, την αγωνία γονέων και μαθητών που φοιτούν σε αυτά. Η απόφαση της Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκης Κεραμέως, λήφθηκε αφού έλαβε υπόψη όσα επισημάνθηκαν στη δημόσια διαβούλευση και συζητήθηκαν με τους εμπλεκόμενους φορείς.

Η εξέλιξη αυτή ικανοποιεί ιδιαίτερα τη Βουλευτή Αχαΐας Χριστίνα Αλεξοπούλου, η οποία ως τακτικό μέλος της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής, ασχολήθηκε συστηματικά με το ζήτημα, διατηρώντας ανοικτή γραμμή με το Υπουργείο Παιδείας και προσωπικά, με την ίδια την Υπουργό. Στάση της ίδιας όπως και της Κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι οι ανάγκες της κοινωνίας να αποτελούν πάντα πυξίδα για την κυβερνητική πολιτική.

https://dete.gr/%CE%B7-%CF%87%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AF%CE%BD%CE%B1-%CE%B1%CE%BB%CE%B5%CE%BE%CE%BF%CF%80%CE%BF%CF%8D%CE%BB%CE%BF%CF%85-%CF%83%CF%87%CE%B5%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B9%CF%82/?fbclid=IwAR3jlGg1TgJT_dbajBeT1h5PKN8Fs-sOzzG0f4hyWes-2M_n0a1G3WA6oXE

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ