Με το δεξί

0
Με το δεξί

Με το δεξί ξεκίνησε τη θητεία της στη Βουλή η βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας Χριστίνα Αλεξοπούλου. Πέραν του ότι είναι μια από τις πιο χαμογελαστές και δροσερές παρουσίες στη νέα Βουλή, αποδείχθηκε και ιδιαίτερα αποτελεσματική για την περιοχή της, την Αχαΐα, από την πρώτη στιγμή της ανάληψης των καθηκόντων της. Μια από τις πρώτες επιτυχείς παρεμβάσεις της ήταν η επίλυση ενός προβλήματος των σκουπιδιών στην Αιγιάλεια, μετά από διαδοχικές επικοινωνίες και συναντήσεις με στελέχη του Υπουργείου Εσωτερικών αλλά και τον ίδιο τον Υπουργό κ. Παναγιώτη Θεοδωρικάκο, τον οποίο και ενημέρωσε διεξοδικά για το φλέγον θέμα της αναγκαιότητας άμεσης συγκομιδής των απορριμμάτων.

Αυτό οδήγησε στο να συγκληθεί άμεσα σύσκεψη στο Υπουργείο και να αποφασιστεί και τις επόμενες ήμερες να δοθεί η έγκριση του ΥΠ.ΕΣ ώστε να υπογραφεί σχετική σύμβαση μεταξύ του Δήμου Αιγιαλείας και του Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Δυτικής Μακεδονίας , ώστε να ξεκινήσει άμεσα η μεταφορά των απορριμμάτων στον ΧΥΤΑ Κοζάνης.

Αυτή η εξέλιξη δείχνει το πόσο αποτελεσματικοί μπορε’ί να είναι οι βουλευτές στην κατεύθυνση της προώθησης των προβλημάτων της περιοχής τους, όταν προέρχονται από το χώρο της αγοράς και έχουν μάθει ότι οι πράξεις είναι πολύ πιο σημαντικές από τα λόγια.

Άς ελπίσουμε ότι η Χριστίνα θα έχει τα ίδια θετικά αποτελέσματα και στην προσπάθειά της για προώθηση του σχεδίου ενίσχυσης του Πανεπιστημίου της Πάτρας με νέα ξενόγλωσσα τμήματα τα οποία και θα μπορούν να προσελκύουν φοιτητές από άλλες χώρες της Ευρώπης και του κόσμου.

Ξεκίνησε με το δεξί η Χριστίνα Αλεξοπούλου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ