Αρχική Δράση Επικαιρότητα Μαζί ξεκινάμε την πολιτική αλλαγή

Μαζί ξεκινάμε την πολιτική αλλαγή

0
Μαζί ξεκινάμε την πολιτική αλλαγή

Δήλωση μετά την ανακοίνωση της επιλογής της ως υποψήφιας Βουλευτή από τη Νέα Δημοκρατία

Με την ευκαιρία της ανακοίνωσης της επιλογής της ως υποψήφιας Βουλευτή από τη Νέα Δημοκρατία, η Αχαιή Πολιτικός Μηχανικός και Επιχειρηματίας Χριστίνα Αλεξοπούλου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, με επέλεξε ως νέα υποψήφια Βουλευτή Αχαΐας για τις προσεχείς εκλογές, ως εκπρόσωπο της ανανέωσης και του οράματός του για την Ελλάδα του μέλλοντος. Δέχομαι την εξαιρετική αυτή τιμή, έτοιμη να ανταποκριθώ στις ευθύνες και τις υποχρεώσεις που τη συνοδεύουν.

Ως γέννημα-θρέμμα της Αχαΐας και της Νέας Δημοκρατίας, υπηρετώ τον νομό μας από τα μαθητικά μου χρόνια, δίνοντας καθημερινά τον ίδιο αγώνα που δίνουμε όλοι για το προσωπικό, οικογενειακό, κοινωνικό και επαγγελματικό μας μέλλον.

Το ίδιο θα συνεχίσω να κάνω με τη νέα μου ιδιότητα ως υποψήφια Βουλευτής. Ενωτικά, δυναμικά και αταλάντευτα. Δίνοντας τον λόγο στους συμπολίτες μας. Δουλεύοντας μαζί με όποιον ενδιαφέρεται πραγματικά και έμπρακτα για το καλό του τόπου μας.

Εύχομαι καλόν αγώνα και καλή επιτυχία σε όλους τους συνυποψηφίους του ψηφοδελτίου, στα στελέχη, στις Νεοδημοκράτισες και τους Νεοδημοκράτες της Αχαΐας. Στις 7 Ιουλίου αρχίζει μια άλλη εποχή για την Αχαΐα και την Ελλάδα. Μαζί ξεκινάμε την πολιτική αλλαγή!», τόνισε η κυρία Αλεξοπούλου.

https://www.thebest.gr/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ