Αρχική Νεα Δημοκρατία Γραφείο Τύπου Ικανοποίηση Αλεξοπούλου για την έγκριση ολιγομελών τμημάτων στα Λύκεια της Αχαΐας

Ικανοποίηση Αλεξοπούλου για την έγκριση ολιγομελών τμημάτων στα Λύκεια της Αχαΐας

0
Ικανοποίηση Αλεξοπούλου για την έγκριση ολιγομελών τμημάτων στα Λύκεια της Αχαΐας

Υπεγράφησαν οι Υπουργικές Αποφάσεις για τη λειτουργία ολιγομελών τμημάτων για το σχολικό έτος 2022-2023, στα Γενικά και Επαγγελματικά Λύκεια της Αχαΐας, κατά παρέκκλιση των κείμενων διατάξεων.

Η έγκριση των τμημάτων υποδηλώνει για ακόμη μία φορά το έντονο ενδιαφέρον της Κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη για την περιφέρεια και ειδικά για την Αχαΐα. Το αρμόδιο Υπουργείο υλοποιεί τη δέσμευση της Νέας Δημοκρατίας για ανάπτυξη της Δυτικής Ελλάδας, μέσα από την άρτια και ολοκληρωμένη εκπαίδευση καθώς είναι βασικός παράγοντας για την παραμονή των οικογενειών και των νέων στην ελληνική ύπαιθρο.

Η έγκαιρη έκδοση των σχετικών αποφάσεων, περιλαμβάνεται στο ολιστικό σχέδιο του Υπουργείου Παιδείας για την ανεμπόδιστη έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Η Βουλευτής Αχαΐας κα Χριστίνα Αλεξοπούλου ευχαρίστησε την Υπουργό κα Νίκη Κεραμέως και την Υφυπουργό Παιδείας κα Ζέτα Μακρή για την έγκριση των τμημάτων στην Αχαΐα καθώς και τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για τη συνεχή ενίσχυση της περιοχής και μέσω της εκπαίδευσης των νέων που είναι το αύριο του νομού μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ