Η υποψήφια βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας κα Χριστίνα Αλεξοπούλου, επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του Ραδιοταξί Express Πάτρας και είχε συνάντηση και ουσιαστική συζήτηση με τους ιδιοκτήτες και οδηγούς ταξί για τα ζητήματα του κλάδου τους.

Την κα Αλεξοπούλου υποδέχθηκαν ο πρόεδρος του Ραδιοταξί Express Πάτρας κ. Γιώργος Παπακωνσταντινόπουλος, τα μέλη του διοικητικού και εποπτικού συμβουλίου κ. Φίλιππος Αντωνόπουλος, κ. Μάριος Κάρδαρης και κ. Μίλτος Σπυρόπουλος και αρκετοί ιδιοκτήτες και οδηγοί ταξί, οι οποίοι την ενημέρωσαν για τα προβλήματα βιωσιμότητας του επαγγέλματος. Αυτά αφορούν στις δυσκολίες του εκσυγχρονισμού και στην παροχή ποιοτικών υπηρεσιών στον πελάτη, στην απουσία νομοθετικού πλαισίου για την αναγνώριση διαφορετικών αναγκών ανά περιοχή για το ταξί, στην έλλειψη οικονομικής στήριξης, όπως σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες και σε τοπικά ζητήματα, όπως οι δυσκολίες λειτουργίας των χώρων στάθμευσης και αστυνόμευσης, που δυσχεραίνουν το έργο του ταξί και στον ανεξέλεγκτο ανταγωνισμό του μεταφορικού έργου.

Η Αχαιή υποψήφια βουλευτής και τα μέλη του Ραδιοταξί  EXPRESS Πάτρας συμφώνησαν να βρίσκονται σε διαρκή επικοινωνία για την προώθηση των ζητημάτων τους στα αρμόδια κυβερνητικά όργανα και μετά τις εκλογές. Η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, με το πρόγραμμα «Πράσινα Ταξί» δίνει κίνητρα για την αγορά ηλεκτρικών ταξί, με επιδότηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση και με στόχο την αντικατάσταση του στόλου τους με οχήματα σύγχρονης τεχνολογίας.