Το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο επισκέφθηκε η βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας κα Χριστίνα Αλεξοπούλου και συναντήθηκε με τη διοίκηση του ιδρύματος, ιατρικό, νοσηλευτικό προσωπικό και εργαζομένους.

Την Αχαιή βουλευτή υποδέχθηκαν ο διοικητής του ΠΓΝΠ κ. Δημήτρης Μπάκος, ο υποδιοικητής κ. Ανδρέας Μαζαράκης, ο διευθυντής της Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής, καθηγητής κ. Περικλής Νταβλούρος, και ο διευθυντής της ιατρικής υπηρεσίας και της Πανεπιστημιακής Ουρολογικής Κλινικής καθηγητής κ. Ευάγγελος Λιάτσικος και συζήτησαν μαζί της για όλα τα ζητήματα της λειτουργίας του νοσοκομείου.

Το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Ρίο είναι ένα από τα νοσοκομεία της χώρας στα οποία γίνονται εργασίες ενεργειακής αναβάθμισης, με απόφαση της Κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη, οι οποίες αποτελούν τη σημαντικότερη παρέμβαση στο ΠΓΝΠ μετά από πολλά χρόνια, μαζί με την υλικοτεχνική υποδομή και το νέο ξενοδοχειακό εξοπλισμό.

Οι προσλήψεις προσωπικού στα νοσοκομεία, οι δωρεάν προληπτικές εξετάσεις για συγκεκριμένες ομάδες του πληθυσμού και η ψηφιακή πρόσβαση σε αυτές, καθώς επίσης και οι νομοθετικές πρωτοβουλίες για την εξασφάλιση ίσων ευκαιριών και δικαιωμάτων για όλους στην υγεία, αποτελούν ένα μόνο μέρος της βαθιάς τομής στον τομέα της περίθαλψης που κατάφερε αυτή η Κυβέρνηση μέχρι σήμερα.