Αρχική Νεα Δημοκρατία Γραφείο Τύπου Η Χριστίνα Αλεξοπούλου στο Γενικό Νοσοκομείο Αιγίου

Η Χριστίνα Αλεξοπούλου στο Γενικό Νοσοκομείο Αιγίου

0
Η Χριστίνα Αλεξοπούλου στο Γενικό Νοσοκομείο Αιγίου

Η υποψήφια βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας κα Χριστίνα Αλεξοπούλου επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Αιγίου και συναντήθηκε με γιατρούς, νοσηλευτικό προσωπικό και εργαζομένους, συζητώντας μαζί τους για τα ζητήματα λειτουργίας του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Το Νοσοκομείο Αιγίου είναι ένα από τα 68 νοσοκομεία της χώρας που, με απόφαση της Κυβέρνησης Μητσοτάκη, μπήκαν στο πρόγραμμα ενεργειακής αναβάθμισης κόστους 260 εκατ. ευρώ, το οποίο χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ και το Ταμείο Ανάκαμψης. Στόχος της αναβάθμισης του Νοσοκομείου Αιγίου, είναι η ενεργειακή εξοικονόμηση και η συντήρηση των υποδομών.

Στις προτεραιότητες του προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας για την υγεία την επόμενη τετραετία είναι, εκτός άλλων, η αύξηση του προϋπολογισμού, η ενίσχυση του νοσηλευτικού προσωπικού κατά 10.000 εργαζόμενους, ο ψηφιακός μετασχηματισμός της υγείας, η μείωση του χρόνου αναμονής σε εξωτερικά ιατρεία και χειρουργικές πράξεις και η ανακαίνιση και ο εκσυγχρονισμός 80 ακόμα νοσοκομείων, 156 Κέντρων Υγείας, 315 Μονάδων Τηλεϊατρικής και 25 σύγχρονων Κέντρων Αποκατάστασης.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ