Αρχική Νεα Δημοκρατία Γραφείο Τύπου Η Χριστίνα Αλεξοπούλου εκπρόσωπος της κυβέρνησης στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου στην Πάτρα.

Η Χριστίνα Αλεξοπούλου εκπρόσωπος της κυβέρνησης στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου στην Πάτρα.

0
Η Χριστίνα Αλεξοπούλου εκπρόσωπος της κυβέρνησης στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου στην Πάτρα.

Η Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδια για θέματα Μεταφορών και βουλευτής Αχαΐας, Χριστίνα Αλεξοπούλου παρευρέθηκε ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης στις εκδηλώσεις και την παρέλαση για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου που έγιναν στην Πάτρα.

Η Υφυπουργός Μεταφορών έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Τιμούμε σήμερα τους αγωνιστές που έδωσαν μάχη για τη διαφύλαξη της εθνικής κυριαρχίας και της ελευθερίας απέναντι στον φασισμό.  Σήμερα η εθνική επέτειος του ΟΧΙ είναι πιο επίκαιρη από ποτέ συνυπολογίζοντας τις αποτρόπαιες εικόνες που βλέπουμε σε όλο τον κόσμο. Έρχεται να μας θυμίσει το θάρρος και τη γενναιότητα της μάχης των Ελλήνων  που πολέμησαν απέναντι σε υπέρτερες δυνάμεις και το σκοτεινό θηρίο του μίσους, της διάκρισης και της βίας. Όταν είμαστε ενωμένοι και έχουμε κοινούς στόχους είμαστε πιο δυνατοί. Η σημερινή επέτειος μας διδάσκει την αξία του πολύτιμου αγαθού που λέγεται ειρήνη.

Ζήτω η Ελλάδα!»

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ