Αρχική Δράση Επικαιρότητα (ΦΩΤΟ)-ΠΑΤΡΑ: Επίσκεψη στο Αστικό ΚΤΕΛ – Για την τρέχουσα κατάσταση των συγκοινωνιών

(ΦΩΤΟ)-ΠΑΤΡΑ: Επίσκεψη στο Αστικό ΚΤΕΛ – Για την τρέχουσα κατάσταση των συγκοινωνιών

0
(ΦΩΤΟ)-ΠΑΤΡΑ: Επίσκεψη στο Αστικό ΚΤΕΛ – Για την τρέχουσα κατάσταση των συγκοινωνιών

Επίσκεψη πραγματοποίησε σήμερα η Βουλευτής Αχαΐας Χριστίνα Αλεξοπούλου στα γραφεία της εταιρείας Αστικές Συγκοινωνίες Πατρών ΑΕ.

Κατά τη διάρκεια αυτής, συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Αστικού ΚΤΕΛ Πατρών, κ. Ιωάννη Ρήγα, ο οποίος την ενημέρωσε για την τρέχουσα κατάσταση των αστικών συγκοινωνιών της πόλης. Αναφέρθηκε στο πλήγμα που έχουν δεχθεί τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς λόγω των μέτρων για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού, γεγονός που έχει επιβαρύνει ιδιαίτερα την εταιρεία, δημιουργώντας σοβαρά θέματα στη λειτουργία της.

Η Βουλευτής από την πλευρά της, εστίασε στο σημαντικό έργο που πρόσφεραν οι Αστικές Συγκοινωνίες της Πάτρας κατά τη διάρκεια της καραντίνας και τόνισε τον κομβικό ρόλο που αναλαμβάνουν τώρα τα ΜΜΜ, για την ομαλή επιστροφή στην κανονικότητα. Καθώς ο κίνδυνος του κορωνοϊού δεν έχει εξαλειφθεί, τα επόμενα βήματα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικά. Η ομαλότητα στη λειτουργία της επιχείρησης είναι θέμα συλλογικής υπευθυνότητας και σύνεσης.

Η επανεκκίνηση της Οικονομίας αποτελεί βασική στόχευση της Κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη. Αυτή, μπορεί να επιτευχθεί μόνο μέσα από τη στήριξη των τοπικών οικονομιών. Στη διαδικασία αυτή, όλοι έχουν τον ρόλο τους.

https://www.skaipatras.gr/

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ