Αρχική Δράση Επικαιρότητα Εξασφάλιση χρηματοδότησης έναρξη των διαδικασιών δημοπράτησης των εσωτερικών δικτύων του Δήμου Αιγιάλειας

Εξασφάλιση χρηματοδότησης έναρξη των διαδικασιών δημοπράτησης των εσωτερικών δικτύων του Δήμου Αιγιάλειας

0
Εξασφάλιση χρηματοδότησης έναρξη των διαδικασιών δημοπράτησης των εσωτερικών δικτύων του Δήμου Αιγιάλειας

Η εξασφάλιση χρηματοδότησης και η έναρξη των διαδικασιών δημοπράτησης των εσωτερικών δικτύων του Δήμου Αιγιάλειας, προέκυψε μετά από συστηματική εργασία μηνών. Η ικανοποίηση για αυτή την εξέλιξη ήταν τεράστια για όλους.

Έχει ήδη οριστεί η ημερομηνία διεξαγωγής του δημόσιου διαγωνισμού για τον ορισμό αναδόχου. Αναπροσαρμογές της χρηματοδότησης, εφόσον κριθεί απαραίτητο να πραγματοποιηθούν, θα είναι μόνο προς τη θετική κατεύθυνση και συμφέρουσες για τους πολίτες και την περιοχή.

Επιπροσθέτως, στο πλαίσιο της επανεκκίνησης της τοπικής οικονομίας στην μετά τον κορονοϊό εποχή και δημιουργίας νέων θέσεων εργασιας, η Κυβέρνηση έχει ήδη λάβει μέτρα ουσιαστικά και απτά.

Ο Υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος, ανακοίνωσε την έναρξη του νέου Προγράμματος Ανάπτυξης και Αλληλεγγύης της Αυτοδιοίκησης, «Αντώνης Τρίτσης» με την υπογραφή της αντίστοιχης Κ.Υ.Α. στις 13 Απριλίου 2020.

Το πρόγραμμα αυτό, με χρήση 2,5 δισεκατομμυρίων ευρώ από Εθνικούς και Κοινοτικούς πόρους μέχρι το 2023, θα δώσει τη δυνατότητα πραγματοποίησης ακόμα περισσότερων αναπτυξιακών έργων και τη δημιουργία χιλιάδων θέσεων εργασίας. Και, εφόσον υπάρξει μεγαλύτερη ζήτηση από την τοπική αυτοδιοίκηση, οι πόροι αυτοί θα αυξηθούν.

Συνεπώς, όλες οι απαραίτητες χρηματοδοτικές ροές για την αντιμετώπιση των προβλημάτων των Δήμων και της στήριξης και ανάπτυξης των τοπικών οικονομιών και κοινωνιών, θα είναι διαθέσιμες.

Τα ανωτέρω αποτελούν έμπρακτη στήριξη της τοπικής αυτοδιοίκησης από την Κυβέρνηση. Καθήκον του βουλευτή είναι να φροντίζει για την απρόσκοπτη αυτή στήριξη. Καθήκον που υπηρετώ σταθερά μέχρι σήμερα.

https://www.kalavrytanews.com/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ