Αρχική Δράση Επικαιρότητα Ερώτηση προς Υπουργό Προστασίας του Πολίτη: Για ποια ίση μεταχείριση μιλάμε;

Ερώτηση προς Υπουργό Προστασίας του Πολίτη: Για ποια ίση μεταχείριση μιλάμε;

0
Ερώτηση προς Υπουργό Προστασίας του Πολίτη: Για ποια ίση μεταχείριση μιλάμε;

Η χθεσινή έναρξη των πανελλαδικών εξετάσεων συνοδεύτηκε από την υποβολή Ερώτησης της βουλευτού Αχαΐας Χριστίνας Αλεξοπούλου προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη για τις εξετάσεις εισαγωγής στις αστυνομικές σχολές.

Συγκεκριμένα, η κα Αλεξοπούλου, ως βουλευτής και ως γυναίκα, θεωρεί ότι τα κοινά όρια ανδρών-γυναικών στις αθλητικές δοκιμασίες, για την εισαγωγή στις σχολές της Ελληνικής Αστυνομίας, είναι εντελώς άδικα για τα κορίτσια που διαγωνίζονται. Με την Ερώτησή της, εξηγεί στον κ. Χρυσοχοΐδη για ποιους λόγους μια γυναίκα, φυσιολογικά δεν τρέχει ή δεν πετάει τη σφαίρα όπως ένας άντρας, με αποτέλεσμα οι άνδρες να πιάνουν ευκολότερα τα απαιτούμενα όρια απ’ ότι οι γυναίκες. Γι’ αυτό, ζητάει να γίνουν άμεσα οι απαραίτητες διορθώσεις για να αποκατασταθεί αυτή η πολυετής άνιση μεταχείριση των υποψηφίων γυναικών.

Τα παιδιά που διαγωνίζονται φέτος, είναι διαφορετικά. Είναι ωριμότερα και πιο σκληραγωγημένα από τις δυσκολίες της προηγούμενης περιόδου. Και σίγουρα, είναι όλα τους νικητές, διότι έφτασαν στο τέλος της διαδρομής τους. Γι’ αυτά τα παιδιά αξίζει το καλύτερο. Η Χριστίνα Αλεξοπούλου είναι αποφασισμένη να στηρίξει έμπρακτα κάθε προσπάθειά τους, που θα τους εξασφαλίσει ένα καλύτερο αύριο.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΕΡΩΤΗΣΗ
Ερώτηση προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη (1η σελίδα)

Ερώτηση προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη (2η σελίδα)

Πηγή: dete.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ