Αρχική Δράση Επικαιρότητα Ένα έτος από την ενθρόνιση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Ιερώνυμου

Ένα έτος από την ενθρόνιση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Ιερώνυμου

0
Ένα έτος από την ενθρόνιση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Ιερώνυμου

Για την συμπλήρωση ενός έτους από την εκλογή του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, κ. Ιερώνυμου, η Βουλευτής Αχαΐας Χριστίνα Αλεξοπούλου εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Η ενθρόνιση πριν από ένα έτος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Ιερώνυμου, χάρισε στην Εκκλησία μας έναν Ιεράρχη με σπάνια χαρίσματα.

Προσηνής και αποφασιστικός, πάντοτε δίπλα στους έχοντες ανάγκη, δραστήριος, δημιουργικός και αθόρυβος στην προσφορά του, ηγείται του ποιμνίου σε μία εξαιρετικά δύσκολη, λόγω της πανδημίας, περίοδο. Αυτά και πολλά ακόμα χαρακτηριστικά έκαναν την Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδος να τον εκλέξει παμψηφεί, κάτι που συνέβη για πρώτη φορά στα χρονικά της Ιεραρχίας.

Του εύχομαι έτη πολλά, να έχει υγεία και δύναμη και ζητώ την ευλογία του για όλους τους Αιγιαλείς, για όλους τους Καλαβρυτινούς, για όλους τους Αχαιούς, για όλους τους Έλληνες.»

https://www.kalavrytapress.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ