Αρχική Δράση Επικαιρότητα Διαβατήριο οι εισαγωγικές εξετάσεις

Διαβατήριο οι εισαγωγικές εξετάσεις

0
Διαβατήριο οι εισαγωγικές εξετάσεις

“Tο μεγάλο, το συναρπαστικό ταξίδι της ενήλικης ζωής, μόλις τώρα ξεκινάει”

Με αφορμή την έναρξη των εισαγωγικών εξετάσεων των τελειόφοιτων μαθητών του Λυκείου, η Χριστίνα Αλεξοπούλου απευθυνόμενη στους εξεταζόμενους μαθητές έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Εύχομαι από καρδιάς καλή επιτυχία σε όλες και όλους τους μαθητές που θα διαγωνιστούν με σκοπό την εισαγωγή στις σχολέςτης τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Στη μακρά περίοδο μελέτης και προετοιμασίας που προηγήθηκε, εσείς αγαπητοί μαθητές και αγαπητές μαθήτριες, οι γονείς σας και οι εκπαιδευτικοί σας, αγωνιστήκατε σκληρά ο καθένας από το δικό του μετερίζι για την στιγμή αυτή. Σήμερα, απομένει η νηφαλιότητα και η ψυχραιμία τη στιγμή των γραπτών εξετάσεων, για να σφραγίσετε το διαβατήριο της επιτυχίας.

Μην ξεχνάτε όμως, ότι ο συγκεκριμένος αγώνας που θα κληθείτε να δώσετε, δεν είναι η μοναδική ευκαιρία που θα παρουσιαστεί στη ζωή σας για πρόοδο και εξέλιξη. Αντιθέτως, το μεγάλο, το συναρπαστικό ταξίδι της ενήλικης ζωής, μόλις τώρα ξεκινάει. Σας θέλουμε συμμάχους και συναγωνιστές στην προσπάθεια που κάνουμε όλοι εμείς οι μεγαλύτεροι, για ένα καλύτερο αύριο για όλους μας», συμπλήρωσε η κυρία Αλεξοπούλου.

Η Χριστίνα Αλεξοπούλου (www.xalexopoulou.gr) είναι Πολιτικός Μηχανικός και Επιχειρηματίας της Αχαΐας, Μέλος της Κεντρικής Αντιπροσωπείας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΤΕΕ), εκλεγμένη με την παράταξη που υποστηρίζει η Νέα Δημοκρατία.

https://www.thebest.gr/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ