Αρχική Δράση Επικαιρότητα «Δεν τρέχουμε πίσω από τις εξελίξεις, αλλά τις προλαβαίνουμε»

«Δεν τρέχουμε πίσω από τις εξελίξεις, αλλά τις προλαβαίνουμε»

0
«Δεν τρέχουμε πίσω από τις εξελίξεις, αλλά τις προλαβαίνουμε»

«Δεν τρέχουμε πίσω από τις εξελίξεις, αλλά τις προλαβαίνουμε», διαμήνυσε με ανάρτηση της στο Facebook η Χριστίνα Αλεξοπούλου, αναφερόμενη στην ειδική μέριμνα για τους εργαζόμενους γονείς που θα πληγούν από το μέτρο της αναστολής λειτουργίας όλων των σχολείων, όπως άλλωστε ανακοίνωσε ο Υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας.

Επιπλέον, η βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας αναφέρθηκε και στους πρωταγωνιστές των ημερών, που δεν είναι άλλη από τους εργαζόμενους στην Υγεία, τους γιατρούς και τους νοσηλευτές. «Η λέξη ευγνωμοσύνη δεν αρκεί για να εκφράσει τα συναισθήματα του λαού απέναντί τους» ανέφερε χαρακτηριστικά, επισημαίνοντας και τα εξής:

«Η Αχαΐα, αυτήν τη στιγμή που μιλάμε, βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Η ήδη κακή οικονομική ζωή, χειροτέρεψε. Βασικός αποδέκτης της κατάστασης , ρεαυτής, ως συνήθως, η Μεσαία Τάξη.
H Κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να στηρίξει έμπρακτα, όσο μπορεί, όσους πλήττονται από την εξάπλωση του κορωνοϊού». Ίδωμεν.

https://dete.gr/%cf%87%cf%81%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%af%ce%bd%ce%b1-%ce%b1%ce%bb%ce%b5%ce%be%ce%bf%cf%80%ce%bf%cf%8d%ce%bb%ce%bf%cf%85-%ce%b4%ce%b5%ce%bd-%cf%84%cf%81%ce%ad%cf%87%ce%bf%cf%85%ce%bc%ce%b5-%cf%80/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ