Η υποψήφια βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας κα Χριστίνα Αλεξοπούλου, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του OPEN «ΤΩΡΑ ΜΑΖΙ», με τους δημοσιογράφους Γιώργο Σιαδήμα και Ευλαμπία Ρέβη, ανέλυσε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας για τη νέα τετραετία, απέναντι στο αντίστοιχο του ΣΥΡΙΖΑ.

«Έχουμε μια προγραμματική πρόταση συγκεκριμένη, κοστολογημένη και υλοποιήσιμη, σε αντίθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ, που υπόσχεται τα πάντα χωρίς αντίκρισμα και σε αριθμούς που οδηγούν τη χώρα σε νέο μνημόνιο. Για τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη αποτελεί κόκκινη γραμμή, το να μην υποθηκευθεί το μέλλον των νέων ανθρώπων.», ανέφερε η κα Αλεξοπούλου.

«Εργαζόμαστε για μια Ελλάδα παραγωγική, δίκαιη, κοινωνική, σύγχρονη αλλά κυρίως ισχυρή και ασφαλή», συνέχισε η υποψήφια βουλευτής Αχαΐας και ζήτησε από το ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ να εξηγήσουν πως μπορούν να συνεργαστούν χωρίς να προκύπτει πλειοψηφία. «Είναι εθνική ανάγκη να κυβερνηθεί η χώρα από μια αυτοδύναμη Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και αυτό αποτυπώνεται και στις δημοσκοπήσεις», κατέληξε η κα Αλεξοπούλου.