Αρχική Νεα Δημοκρατία Γραφείο Τύπου Χριστίνα Αλεξοπούλου στην ΕΡΤ: Η αυτοδυναμία είναι εθνική ανάγκη

Χριστίνα Αλεξοπούλου στην ΕΡΤ: Η αυτοδυναμία είναι εθνική ανάγκη

0
Χριστίνα Αλεξοπούλου στην ΕΡΤ: Η αυτοδυναμία είναι εθνική ανάγκη

Η υποψήφια βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας κα Χριστίνα Αλεξοπούλου μίλησε στην ΕΡΤ και στην εκπομπή «Συνδέσεις» με τους δημοσιογράφους κ. Κώστα Παπαχλιμίντζο και κα Χριστίνα Βίδου και τόνισε τη σημασία που έχει η επιλογή μιας αυτοδύναμης κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας για την πορεία της χώρας.

Η κα Αλεξοπούλου εξήγησε τους λόγους που η οικονομία και η ασφάλεια απαιτούν ισχυρή κυβέρνηση, όπως άλλωστε το ζητούν οι Έλληνες πολίτες, ως ανάγκη εθνικής σημασίας. Ο ΣΥΡΙΖΑ επέλεξε να χρησιμοποιήσει την απλή αναλογική για τη δημιουργία κλίματος πολιτικής αστάθειας με σκοπό το δικό του όφελος, ενώ η Νέα Δημοκρατία άλλαξε τον εκλογικό νόμο για να δώσει στη χώρα σταθερότητα και προοπτική.

Η υποψήφια βουλευτής Αχαΐας καταλήγοντας, μίλησε για το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας που διακρίνεται για τις ρεαλιστικές του προτάσεις, για ανάπτυξη και επενδύσεις με καλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας, ώστε βάζοντας τον πήχη ψηλά να φτάσει η Ελλάδα εκεί που της αξίζει. Αυτό δεν γίνεται με κυβέρνηση ανοχής ή ηττημένων, αλλά με αυτοδύναμη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ