Ξεκάθαρο μήνυμα προς τους πολίτες της Αχαΐας, έστειλε η υποψήφια βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας κα Χριστίνα Αλεξοπούλου απευθύνοντας χαιρετισμό στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του κόμματος στην Πάτρα.

«Θα είμαστε πρώτοι με διαφορά και θα διεκδικήσουμε την αυτοδυναμία στις δεύτερες εκλογές, μόνο εάν όλοι οι πολίτες που αναγνωρίζουν το έργο μας, δηλαδή η μεγάλη πλειοψηφία, προσέλθει στις κάλπες για να ψηφίσει. Η χαλαρή ψήφος είναι παγίδα που έχει τον κίνδυνο να βρεθούμε με κυβέρνηση ηττημένων», ανέφερε η κα Αλεξοπούλου και όπως τονίζει ο Πρωθυπουργός, «Μην πιστεύετε λέξη ότι κάποια κόμματα δεν θα συνεργαστούν μετεκλογικά.»

Μιλώντας στη συνέχεια συνοπτικά για τα έργα που έγιναν αυτά τα τέσσερα χρόνια στην Ελλάδα και στην Αχαΐα, η κα Αλεξοπούλου παρουσίασε το όραμα της επόμενης τετραετίας για τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, που είναι ανάπτυξη με πολλές δουλειές.

«Προσωπικά, έχω την τιμή να είμαι για δεύτερη φορά υποψήφια βουλευτής Αχαΐας με τη Νέα Δημοκρατία, την παράταξη που υπηρετώ συνεχώς από τα μαθητικά μου χρόνια. Το 2019, ήμουν ένα από τα 43 στελέχη που επέλεξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από όλη την Ελλάδα, ως σύμβολο της ανανέωσης και ως συνεργάτη για την υλοποίηση του κυβερνητικού μας προγράμματος. Το 2023, έχοντας δουλέψει πάρα πολύ σκληρά μέσα και έξω από τη Βουλή για τον νομό μας, συμμετέχω και πάλι σε ένα δυνατό ψηφοδέλτιο, μαζί με όλους τους αγαπητούς συναδέλφους και συναγωνιστές. Όλοι μαζί, ως στρατιώτες της παράταξης, θα δώσουμε τη μάχη ως το τέλος σε όλη την Αχαΐα, γιατί οι εκλογές δεν κερδίζονται με τον αυτόματο πιλότο. Κερδίζονται με τη συμμετοχή και τη θετική ψήφο των πολιτών», κατέληξε η κα Αλεξοπούλου.