Αρχική Δράση Επικαιρότητα Χαμόγελο του Παιδιού : «Μια οικογένεια για κάθε παιδί»

Χαμόγελο του Παιδιού : «Μια οικογένεια για κάθε παιδί»

0
Χαμόγελο του Παιδιού : «Μια οικογένεια για κάθε παιδί»

Χριστίνα Αλεξοπούλου για «Χαμόγελο του Π...

Επίσκεψη της Αχαιής βουλευτού στα γραφεία του συλλόγου

Με μια συμβολική επίσκεψη στο σπίτι του «Χαμόγελου του Παιδιού» στη Πάτρα, επέλεξε η Χριστίνα Αλεξοπούλου, Βουλευτής Αχαΐας Νέας Δημοκρατίας να εκφράσει την αλληλεγγύη της, στο σπουδαίο και τεράστιο κοινωνικό έργο που επιτελεί ο οργανισμός και οι άνθρωποί του.

Η κα. Αλεξοπούλου συναντήθηκε με τον κ. Δημήτρη Αγγελόπουλο, Συντονιστή Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδος, και την κα. Χαρά Γροσδάνη, Κοινωνική Λειτουργό και Συντονίστρια Κοινωνικής Υπηρεσίας του οργανισμού, υπογραμμίζοντας ότι: « Το Χαμόγελο του Παιδιού λειτουργεί ως Φάρος Ελπίδας και κατανόησης, αποτελώντας ένα από τα πιο ξεχωριστά πρότυπα εθελοντικής κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης».

Αναφερόμενη στο εξαιρετικά σημαντικό έργο του οργανισμού, σημείωσε πως: «Αποτελεί χρέος μας να ενισχύσουμε κάθε δράση ή πρωτοβουλία που αφορά στην προστασία και στην υγεία των παιδιών της περιοχή μας. Οφείλουμε να προστατέψουμε τον θεσμό της οικογένειας και να μεριμνήσουμε, έτσι ώστε κάθε παιδί να έχει μια οικογένεια».

Με την περίοδο των Χριστουγέννων να πλησιάζει, και την πανδημία του κορονοϊού να βρίσκεται σε εξέλιξη, τα ράφια και οι αποθήκες του οργανισμού είναι άδεια από τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης. Ας αποδείξουμε για ακόμη μια φορά την αλληλεγγύη και την ανθρωπιά μας και ας  σταθούμε έμπρακτα στο πλευρό  όσων μας έχουν ανάγκη. Όχι επειδή έρχονται Χριστούγεννα, αλλά επειδή η εσωτερική μας ανάγκη για προσφορά πρέπει να βρίσκεται σε εγρήγορση όλο το έτος, πρόσθεσε η Βουλευτής Αχαΐας.

Τέλος, αναφερόμενη στο νέο νομοθετικό πλαίσιο για την υιοθεσία και την αναδοχή σημείωσε, ότι: «Έγινε το πρώτο βήμα. Έχουν να γίνουν πολλά περισσότερα, όμως η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, δημιούργησε τις βάσεις έτσι ώστε κάθε παιδί να έχει τη μαμά και τον μπαμπά που του αξίζει».

Πηγή: The Best

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ