Αρχική Δράση Αλεξοπούλου – Επίσκεψη στο ΕΚΑΜΕ/ΑΜΕΑ Αιγίου

Αλεξοπούλου – Επίσκεψη στο ΕΚΑΜΕ/ΑΜΕΑ Αιγίου

0
Αλεξοπούλου – Επίσκεψη στο ΕΚΑΜΕ/ΑΜΕΑ Αιγίου

Το «Ειδικό Κέντρο Αποκατάστασης και Μέριμνας Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες» στο Αίγιο, επισκέφθηκε η Βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας κα. Χριστίνα Αλεξοπούλου. Τη Βουλευτή υποδέχθηκε ο πρόεδρος, κ. Θόδωρος Στεφανίδης, ο οποίος την ευχαρίστησε για το διαχρονικό ενδιαφέρον της για το Κέντρο.

Ο κ. Στεφανίδης ενημέρωσε την κα. Αλεξοπούλου για τα ζητήματα που απασχολούν το ΕΚΑΜΕ και τις προσπάθειες που καταβάλλονται για την εύρυθμη λειτουργία του. Στη συνέχεια, περιηγήθηκαν στους χώρους του Κέντρου και συνομίλησαν με το προσωπικό, ενώ προσέφεραν συμβολικά δώρα στα παιδιά.

Η κα. Αλεξοπούλου συνεχάρη τον πρόεδρο για τις συνεχείς προσπάθειες βελτίωσης των συνθηκών και της ποιότητας των υπηρεσιών του Κέντρου, για την Ευρωπαϊκή Πιστοποίηση που κατάφερε να αποκτήσει και για την επικείμενη ανέγερση των νέων εγκαταστάσεών του.

Το ΕΚΑΜΕ επιτελεί ένα σημαντικό λειτούργημα, απασχολώντας δημιουργικά τα παιδιά που φιλοξενούνται σε αυτό και βοηθώντας στην κοινωνική τους ενσωμάτωση. Με την ανέγερση των νέων εγκαταστάσεών του, θα μπορέσει να επιτελέσει το έργο του με ακόμα μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και πάντα με την ίδια αγάπη και αφοσίωση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ