Αρχική Δράση Επικαιρότητα Αδασμολόγητα τα ελληνικά τυριά στις ΗΠΑ

Αδασμολόγητα τα ελληνικά τυριά στις ΗΠΑ

0
Αδασμολόγητα τα ελληνικά τυριά στις ΗΠΑ

Με αφορμή την εξαίρεση των εξαγόμενων ελληνικών τυριών στις ΗΠΑ από δασμούς, η Βουλευτής Αχαΐας Χριστίνα Αλεξοπούλου δήλωσε:

«Ιδιαίτερη επιτυχία του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Μάκη Βορίδη, αποτελεί η εξαίρεση των ελληνικών τυριών που εξάγονται στις ΗΠΑ, από τους δασμούς που επιβάλλονται στα προϊόντα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η απόφαση αυτή, σε συνέχεια της προηγούμενης που εξαιρεί το ελληνικό κρασί, τη βρώσιμη ελιά και το ελαιόλαδο από δασμούς, δίνει σημαντικό προβάδισμα στα εξαγόμενα ελληνικά προϊόντα, στηρίζοντας έμπρακτα τον Πρωτογενή Τομέα και τους Έλληνες παραγωγούς. Παράλληλα, αποδεικνύει την ώριμη πλέον, πολύπλευρη συνεργασία Ελλάδας-ΗΠΑ.

Η συστηματική προσπάθεια της Κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη για τη δημιουργία επωφελών για τη χώρα, συμφωνιών, αποδίδει καρπούς. Η στήριξη της προσπάθειας αυτής, αποτελεί εθνικό καθήκον.»

https://tempo24.news/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ