Αρχική Νεα Δημοκρατία Γραφείο Τύπου Χριστίνα Αλεξοπούλου: Προσφορά αγάπης στο Κωνσταντοπούλειο

Χριστίνα Αλεξοπούλου: Προσφορά αγάπης στο Κωνσταντοπούλειο

0
Χριστίνα Αλεξοπούλου:  Προσφορά αγάπης στο Κωνσταντοπούλειο

Η βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ κα Χριστίνα Αλεξοπούλου επισκέφθηκε το Κωνσταντοπούλειο Ευγηρείο Πατρών και συναντήθηκε με τη Διοίκηση και εργαζομένους του κληροδοτήματος.

Την κα Αλεξοπούλου υποδέχθηκαν ο Πρόεδρος του Κωνσταντοπουλείου κ. Βασίλης Δελδήμος, ο Αντιπρόεδρος κ. Νίκος Λεμέσιος, η ταμίας κα Παναγιώτα Γιαννοπούλου και ο Διευθυντής κ. Ανδρέας Στεφανόπουλος, οι οποίοι την ενημέρωσαν για τη λειτουργία του Ευγηρείου αλλά και για τις προσπάθειές τους, ώστε η πορεία του να είναι ορθολογιστική και εύρυθμη, προς όφελος πρώτα απ’ όλα των ηλικιωμένων.

Η Αχαιή βουλευτής μεσολαβώντας στην ΑΜΚΕ «Όραμα σε αποστολή» εξασφάλισε για το Κωνσταντοπούλειο μια δωρεά από σεντόνια, μαξιλαροθήκες και κουβέρτες, τα οποία παραδόθηκαν στη Διοίκηση του Ευγηρείου από τον εκπρόσωπο της ΑΜΚΕ κ. Μάριο Διδάχο. Ο Πρόεδρος και τα μέλη της Διοίκησης του Κωνσταντοπουλείου, ευχαρίστησαν την κα Αλεξοπούλου και συμφώνησαν να βρίσκονται σε διαρκή επικοινωνία για την καλύτερη δυνατή στήριξη της λειτουργίας του κληροδοτήματος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ