Αρχική Νεα Δημοκρατία Γραφείο Τύπου Χριστίνα Αλεξοπούλου: Εγκρίθηκε ποσό 10.000 € για θέρμανση στο Δικαστήριο Καλαβρύτων

Χριστίνα Αλεξοπούλου: Εγκρίθηκε ποσό 10.000 € για θέρμανση στο Δικαστήριο Καλαβρύτων

0
Χριστίνα Αλεξοπούλου: Εγκρίθηκε ποσό 10.000 € για θέρμανση στο Δικαστήριο Καλαβρύτων

Μετά από παρέμβαση της Αχαιής Βουλευτού της Νέας Δημοκρατίας κας Χριστίνας Αλεξοπούλου στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, υπογράφηκε η απόφαση έγκρισης ποσού 10.000 ευρώ για την προμήθεια πετρελαίου θέρμανσης στο Δικαστικό Μέγαρο Καλαβρύτων.

Το σχετικό αίτημα στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, είχε υποβληθεί ως άμεση ανάγκη, από τους παραγωγικούς φορείς των Καλαβρύτων, τον νομικό κόσμο και τους εργαζομένους του Δικαστικού Μεγάρου. Μπήκαν και οι τελευταίες υπογραφές ώστε μετά την έγκριση του σχετικού ποσού, να προχωρήσει η προμήθεια του πετρελαίου θέρμανσης που απαιτείται για την εύρυθμη λειτουργία των Δικαστηρίων.

Η κα Αλεξοπούλου είχε συνάντηση στα Καλάβρυτα με τον Πρόεδρο των Δικαστικών Υπαλλήλων κ. Γιάννη Δαφαλιά σχετικά με το ζήτημα που ανέκυψε. Στη συνάντηση συζητήθηκαν επίσης και όλα τα ζητήματα που αφορούν στο Δικαστικό Μέγαρο, τα προβλήματα και την ανάγκη των άμεσων εργασιών συντήρησης του κτιρίου.

Η Βουλευτής Αχαΐας εξέφρασε την ικανοποίησή της μετά την επιτυχή έκβαση του θέματος, γιατί και με την προσωπική της παρέμβαση, ακόμη μια φορά η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη αποδεικνύει την αποτελεσματικότητά της.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ