Συνάντηση με εκπροσώπους των ΜΜΕ της Αχαΐας πραγματοποίησε η Βουλευτής τής Νέας Δημοκρατίας Χριστίνα Αλεξοπούλου σε κεντρικό σημείο της Πάτρας, με την ευκαιρία της έναρξης της προεκλογικής περιόδου για τις εθνικές εκλογές τής 25ης Ιουνίου.

Κατά τη συνάντηση, η κυρία Αλεξοπούλου τόνισε μεταξύ άλλων:

«Σας ευχαριστώ πολύ για την παρουσία σας σήμερα και για τη συνεργασία που έχουμε ξεκινήσει από την προηγούμενη τετραετία. Μια συνεργασία πολύτιμη, καθώς μου επιτρέπει να μεταφέρω στους συμπολίτες μας τη δουλειά που κάνουμε με τους συνεργάτες μου και τον τρόπο που εκτελούμε τα καθήκοντά μας προς τον νομό και τη χώρα.

Όπως γνωρίζετε, το αποτέλεσμα των εκλογών της 21ης Μαΐου είναι ιστορικής σημασίας. Πρώτα από όλα για τη χώρα μας συνολικά, επειδή ο ελληνικός λαός επιβράβευσε την προσπάθεια που κατέβαλε και, κυρίως, τα αποτελέσματα που έφερε η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, μέσα σε εξαιρετικά αντίξοες διεθνείς συνθήκες. Δεύτερον, για την Αχαΐα, όπου η Νέα Δημοκρατία αναδείχθηκε πρώτο κόμμα, για το έργο που υλοποιήσαμε σε όλον τον νομό και για την αναπτυξιακή προσπάθεια που ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη, με τα 80 και πλέον έργα των 3,7 δις. Ευρώ. Τρίτον, για εμένα προσωπικά, για την πρώτη θέση με την οποία με τίμησαν οι συμπολίτες μου, επιλογή μεγάλης ευθύνης, την οποία αναλαμβάνω και στην οποία θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό ώστε να ανταποκριθώ, τιμώντας την εμπιστοσύνη τους.

Στις 21 Μαΐου, εκτός από τους παραδοσιακούς νεοδημοκράτες, μας στήριξαν και πολλοί συμπολίτες μας από άλλους χώρους επειδή, πέραν της σεβαστής πολιτικής ιδεολογίας που έχει ο καθένας μας, υπάρχει μια ανώτερη κοινή ιδεολογία που μας ενώνει: το μέλλον το δικό μας, των παιδιών μας και της πατρίδας μας. Μια κοινή ιδεολογία, την οποία σήμερα υπηρετεί αποτελεσματικά μόνο η Νέα Δημοκρατία.

Εξ αιτίας της ανεύθυνης και καιροσκοπικής επιλογής της απλής αναλογικής, παρά το ξεκάθαρο εκλογικό αποτέλεσμα, οδηγούμαστε σε νέες εκλογές. Στις 25 Ιουνίου πρέπει λοιπόν να προσέλθουμε όλοι στις κάλπες, ώστε να διαλέξουμε ποια κυβέρνηση και ποιον Πρωθυπουργό εμπιστευόμαστε να οδηγήσει την Ελλάδα μπροστά, για τουλάχιστον 4 χρόνια ακόμα.

Η προεκλογική περίοδος ξεκίνησε επισήμως τη Δευτέρα, με τη διάλυση της Βουλής. Εμείς όμως συνεχίζουμε να εργαζόμαστε στον ίδιο ρυθμό, με βάση ένα πρόγραμμα που θα υλοποιηθεί ως τις εκλογές, με την ίδια έκταση και ένταση που είχε το πρόγραμμά μας για τις εκλογές τού Μαΐου.

Καλώ, λοιπόν όλους τους συμπολίτες μας Αχαιούς να προσέλθουν και πάλι στις κάλπες και να επιλέξουν τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, για τη διακυβέρνηση της χώρας την επόμενη τετραετία, ανεξαρτήτως των πολιτικών τους προτιμήσεων. Για όποιον έχει κριτήριο επιλογής τη σοβαρότητα, την υπευθυνότητα, την εργατικότητα και, οπωσδήποτε, τα αποτελέσματα, η επιλογή είναι μία και μοναδική.

Ας μην παρασυρθεί κανείς, ούτε τώρα, από την ανεύθυνη προπαγάνδα των κομμάτων τής αντιπολίτευσης, τα οποία προσπαθούν είτε να αποθαρρύνουν τους πολίτες από το να ψηφίσουν, ή να εκμεταλλευτούν τη δημοκρατική ευαισθησία τους για να υφαρπάξουν την ψήφο τους, με ψέματα περί δήθεν παντοδυναμίας ή άλλα fake news. Θα πρέπει επίσης να είμαστε όλοι πολύ επιφυλακτικοί απέναντι σε νεόκοπους κομματικούς συσχετισμούς που είτε αποκρύπτουν τι πραγματικά κρύβεται πίσω τους, είτε επιχειρούν να σφετεριστούν στήριξη που στην πραγματικότητα δεν διαθέτουν, ειδικά από θεσμούς όπως η Εκκλησία.

Οι κάλπες στις 25 Ιουνίου θα είναι άδειες. Τίποτα δεν τελείωσε. Η δουλειά συνεχίζεται, μέχρι τον σχηματισμό ισχυρής δημοκρατικής κυβέρνησης, με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη», κατέληξε η κυρία Αλεξοπούλου.